Un eveniment marca
MAXWELL LEADERSHIP ROMÂNIA
12 Iulie 2023 / Grand Hotel Italia Cluj Napoca
Biletele s-au epuizat!

Vino să petreci jumătate de zi alături de
cercul intern al lui John Maxwell!

Fiecare membru a fost ales personal de John Maxwell datorită experiențelor sale unice într-unul dintre cele 5 puncte-cheie care formează Metoda Maxwell.

Comunicare cu RODDY GALBRAITH
Leadership cu MARK COLE
Echipare cu JOHN GRIFFIN
Atitudine cu CHRIS ROBINSON
Relaționare cu SORIN POPA
Ghizii tăi în această călătorie de creștere
Mark Cole
Mark Cole este CEO al John Maxwell Companies şi are mai mult de 25 de ani de experienţă în leadership şi dezvoltarea echipelor. Acest lucru îl califică pentru a deţine un rol decisiv şi a fi campionul brandului John C. Maxwell. Scopul lui este să adauge valoare liderilor în mod individual și echipelor de conducere. Mark are experienţă atât cu organizații non-profit, cât și cu companii pe care le-a ajutat să depășească dificultăți economice sau obstacole în dezvoltare, provocate de echipe disfuncționale.
Mark Cole
Chris Robinson
Chris Robinson
Chris a devenit cunoscut în echipă ca fiind un adevărat „produs al produsului”. În calitate de partener fondator, acesta s-a alăturat echipei în martie 2011. Prin aplicarea paşilor din cadrul programului, Chris a dezvoltat o afacere full-time de coaching, public speaking şi training. În urma succesului în dezvoltarea unei afaceri prin vânzări eficiente ale serviciilor MAXWELL LEADERSHIP CERTIFIED TEAM și datorită voinței lui pentru a servi - în calitate de membru al Consiliului Consultativ al Președintelui, Profesor pentru Harta Succesului și Profesor Partener - Chris Robinson a devenit parte din echipa de profesori în 2016.
Roddy Galbraith
Roddy este un vorbitor, mentor, trainer și coach international, pasiunea sa fiind să îi ajute pe oameni să își găsească vocea, să își construiască mesajul și să îl livreze în mod profesionist. De-a lungul anilor, a lucrat cu oameni din peste 40 de țări. Experiență sa în hipnoză și terapie cognitivă i-a influențat abordarea în a-și ajuta clienții să scape de frica de a vorbi în public și, totodată, în a le construi încrederea ce vine dintr-o pregătire eficientă. El vorbește peste tot în lume și a împărțit scena cu Les Brown, Wayne Dyer și John C. Maxwell.
Roddy Galbraith
John Griffin
John Griffin
John Griffin este un coach, vorbitor și facilitator recunoscut pe plan mondial și aduce un plus de valoare clienților Maxwell Leadership dintr-o multitudine de domenii de activitate. El trăiește conform mantrei „TU ești important” și îi împuternicește pe oameni să descopere, să accepte și să își trăiască adevăratul scop în leadership cu îndrăzneală. Lucrează îndeaproape cu personalul de conducere din companii și creează și implementează strategii sofisticate pentru a îmbunătăți pozițiile de conducere din organizații.
Sorin Popa
Pasionat de domeniile dezvoltării personale, al comunicării și al educației, Sorin și-a petrecut mai bine de 15 ani studiind conceptele ce au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își modeleze viețile așa cum și-au dorit. Mentorat de lideri internaționali în aceste domenii, precum John C. Maxwell și Mark Cole, el vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine și care doresc un plus de valoare în viața personală sau profesională. Provenind din industria IT, gândirea sa analitică i-a oferit avantaje majore în dezvoltarea programului MAXWELL LEADERSHIP în România, el având darul de a face complicatul să fie simplu și de a alinia toate resursele necesare dezvoltării celei mai mari echipe MAXWELL LEADERSHIP CERTIFIED TEAM din afara SUA.
Sorin Popa
Agenda evenimentului
12 iulie 2023
Eveniment
12:00 - 13:00 Brunch VIP
13:00 - 13:45 Training de comunicare cu Roddy Galbraith
13:45 - 14:30 Training de leadership cu Mark Cole
14:30 - 15:00 Pauză
15:00 - 15:45 Training de echipare cu John Griffin
15:45 - 16:30 Training de atitudine cu Chris Robinson
16:30 - 17:15 Training de relații cu Sorin Popa
17:15 Încheierea evenimentului
Locație
Grand Hotel Italia
Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478
Harta eveniment
Locuri limitate! Grăbește-te să îți rezervi locul!

Evenimentul s-a încheiat!
Acces
Evenimentul s-a încheiat!
Contact
Pentru mai multe detalii și informații sună-ne la
sau contactează-ne pe email la

HAI SĂ NE CONECTĂM


Tu ai întrebări, noi avem răspunsuri!
Click pe butonul de mai jos și programează un apel telefonic cu unul dintre consultanții noștri.
Hai să ne conectăm!

RESURSE GRATUITE


Minutul cu Maxwell
Blog
Contact

ȚINEM LEGĂTURA ONLINE


  • Urmărește-ne pe Instagram
  • Urmărește-ne pe Twitter
  • Urmărește-ne pe Facebook
  • Urmărește-ne pe Linkedin
  • Urmărește-ne pe Youtube